kfslogo أ.د/محمد عوض سعد عبد الجليل

الأبحاث العلمية

 قائمة بالبحوث للعضو

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

تاريخ البحث

نوع البحث

البحث

م

01/01/2010

مشترك

Solubilization of Some Flavor and Fragrance Oils in Surfactant/Water System

1

01/01/2009

مشترك

Studies on  Acrylamide Formation in Some Egyptian Popular Fried-Foods

2

01/01/2009

مشترك

دراسات على تكوين الاكريلاميد في بعض الأغذية المقلية الشائعة في مصر

3

01/01/2008

مشترك

Effect of Nutrition with Turmeric, Curcumin and Tetrahydro-curcumin on Diabetic Rats

4

01/01/2008

مشترك

Utilization of Tomato Processing Wastes and their Isolated Protein

5

01/01/2008

مشترك

Drying Technology of Roselle under Vacuum. J.Agric

6

01/01/2008

مشترك

Utilization of pumpkin pulp and seeds flours as nutrient supplement of wheat flour biscuits

7

01/01/2008

مشترك

Physical, Chemical, Thermal and Technological Properties of some Egyptian Rice Varieties

8

01/01/2006

مشترك

Influence of Cold Storage Temperatures on the Energy Consumption and Physico-chemical Properties of Potato Tubers

9

01/01/2005

مشترك

Effect of some Manufacturing Factors on Acrylamide Formation in Different Soft Bread (Feno) Formulas

10

01/01/2005

مشترك

Performance of some Faba Bean (Vicia faba L.) Genotypes Grown under Delta Condition

11

 

 



جميع الحقوق محفوطة ©للوحدة المركزية للبوابة الالكترونية جامعة كفرالشيخ